Το ανθρώπινο δυναμικό

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

Το τρίπτυχο

ταχυτητα.
αξιοπιστια.
συνεπεια.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία electrologio.gr ιδρύθηκε το 2001 με την επωνυμία «Γιαννακόπουλος Ι. Δημήτριος» με ειδίκευση στα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα των αυτοκινήτων. Στο πλήρες εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο μας βρίσκονται όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία ώστε να εντοπιστούν βλάβες και δυσλειτουργίες. Η πολυετής πείρα μας, από το 1988, καθώς και η συνεχής κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο αντικείμενο, εγγυούνται  την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και βλαβών σε κάθε τύπο αυτοκινήτου με εξειδίκευση στα Citroën και τα Peugeot.

Εκτός από τη διάγνωση και επισκευή βλαβών, ασχολούμαστε με τη συντήρηση, επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών, εναλλακτήρων (δυναμό), εκκινητών (μίζες), με τοποθετήσεις ηχοσυστημάτων και συναγερμών.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα του αυτοκινήτου, μικρής ή μεγάλης σημασίας αντιμετωπίζετε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

Τι λενε οι πελατες μας

 • Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος ηλεκτρολόγος ο οποίος όποτε αντιμετώπισα πρόβλημα με το όχημα μου πάντα γρήγορα και μεθοδικά βρήκε την λύση. Επίσης όποτε ήθελα να εγκαταστήσω νέο εξοπλισμό έχει την τεχνογνωσία αλλά και τον εξοπλισμό να το κάνει δυνατό με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά κοντά στην εργοστασιακή του μορφή εγκατάσταση.

  Μανος Λακουτσης
  Μανος Λακουτσης
 • Έχω ένα Opel Corsa, που άναψε το 2010 το λαμπάκι του αερόσακου. Από τότε το μαρτύριο δεν έλεγε να σταματήσει, ο ένας μου έλεγε να αλλάξω φις, ο άλλος να αλλάξω πλακέτα, ο άλλος να αλλάξω τιμόνι, ο άλλος να αλλάξω καθίσματα, τέλος μου είπαν να αλλάξω αμάξι. Με αυτά και αυτά έφτασαν 8 χρόνια μετά. Με σύστησε ένας δικός μου άνθρωπος που του είχε κάνει παρόμοια δουλειά. Πήγα, το φτιάχνει και σε μια μέρα χαλάει, το ξανά πάω και βρίσκει άλλο ένα πράγμα που είχε θέμα. Το επισκευάζει και αυτό ήταν. Με λίγα λεφτά, το αμάξι μου επιτέλους δεν έχει το κόκκινο λαμπάκι αναμμένο. Αφού ζήσαμε και δεν έγινε τίποτα τόσα χρόνια χωρίς αερόσακους, όλα οκ, αλλά νιώθω ευγνώμων μόνο που το έφτιαξε. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, τρομερός επαγγελματίας, χαμός στο μαγαζί. Να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικά. Μάστορας!

  Γιαννης Καμακας
  Γιαννης Καμακας
 • Ο ορισμός του επαγγελματία!!! εξυπηρετικοί, ευγενικοί και ειλικρινέστατοι!!

  Νικος Αρβανιτης
  Νικος Αρβανιτης
 • Άψογος επαγγελματίας με εξειδικευμένες γνώσεις για το αντικείμενο του και διάθεση να εξυπηρετήσει τον πελάτη . Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

  Αλεξανδρος Νουσοπουλος
  Αλεξανδρος Νουσοπουλος
 • Εμπειρία και εξυπηρέτηση από άριστα καταρτισμένο τεχνικό.

  Θωμας Σταματιου
  Θωμας Σταματιου
 • Έμπειρος και εύστροφος τεχνικός!! Δίνει λύση στα άλυτα!! Μακάρι όλοι οι τεχνικοί να ήταν έτσι!! Είχα πρόβλημα με το immobilizer.... 1 χρόνο παιδευόμουν και το πρόβλημα παρέμενε πρόβλημα.Για να το φτιάξω έπρεπε να δώσω αρκετά χρήματα, Είχα απελπιστεί ώσπου μου σύστησαν το electrologio.....Με μηδαμινά χρήματα το πρόβλημα πάει!!!!!

  Ποπη Κακαλη
  Ποπη Κακαλη

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
123

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Οι εγκαταστάσεις μας
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ
klima1klima3filtra

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

Εργασίες σε οχήματα πελατών μας
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
010805

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα εργαλεία μας

Κλείστε ραντεβού

2310 318 582

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

new_logo

© 2019 ELECTROLOGIO.GR  ALL RIGHTS RESERVED. POWERD BY