Επισκευή συστημάτων

ABS-BBS-EBS

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών είναι ηλεκτρονικό και μηχανικό σύστημα ελέγχου της κίνησης των τροχών κατά τη διαδικασία φρεναρίσματος ενός οχήματος (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα κ.ά) έτσι ώστε να αποφεύγεται η συνεχής ακινητοποίηση τους (μπλοκάρισμα). Το μπλοκάρισμα των τροχών είναι μη επιθυμητό κατά το φρενάρισμα ενός αυτοκίνητου γιατί μειώνει σημαντικά την πρόσφυση του, δηλαδή μειώνει τη δυνατότητα αλλαγής πορείας και υπό ορισμένες συνθήκες αυξάνει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για την ακινητοποίηση του.

Τα συστήματα συγκράτησης όπως το ABS-EBS-BBS κ.α είναι κάποια από αυτά που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές στην σημερινή αγορά. Αυτά ανήκουν στα συστήματα ασφαλείας του οχήματος και η επισκευή τους πρέπει να γίνεται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρείας μας, το πλήρως εξοπλισμένο service με τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά συστήματα καθώς  και η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών μας, εγγυούνται άριστη, άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση στον πελάτη και το όχημα του.

Κλείστε ραντεβού

2310 318 582

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

new_logo

© 2019 ELECTROLOGIO.GR  ALL RIGHTS RESERVED. POWERD BY