Επισκευή

ΚΑΝΤΡΑΝ

Επισκευάζουμε κάθε βλάβη σε αναλογικά και ψηφιακά κοντέρ αυτοκινήτων. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά για την αποκατάσταση κάθε βλάβης, αλλά και κοντέρ για περιπτώσεις που καθίσταται αδύνατη η επισκευή. Σε περίπτωση αντικατάστασης του κοντέρ με καινούριο ή μεταχειρισμένο, αναλαμβάνουμε τη ρύθμισή του.

Επιδιορθώνουμε βλάβες που σχετίζονται με μη καταγραφή δεδεμένων στον χιλιομετρητή, όταν δε δουλεύει ή τρέμει η βελόνα του χιλιομετρητή, όταν δε δουλεύει μία, κάποιες ή όλες οι βελόνες των ψηφιακών κοντέρ, όταν δεν ανάβουν όλοι οι αριθμοί της οθόνης σε ψηφιακά κοντέρ. Τέλος επιδιορθώνουμε τυχόν σφάλματα ένδειξης ψηφιακών κοντέρ, όπως καμμένα pixels, θολές ενδείξεις της οθόνης, κτλ.

Επιδιορθώνουμε βλάβες σε αναλογικά και ψηφιακά όργανα διαφόρων ενδείξεων του πίνακα οργάνων κάθε οχήματος, όπως σε στροφόμετρα, σε όργανα θερμοκρασίας του κινητήρα ή θερμοκρασίας περιβάλλοντος, σε όργανα πίεσης λαδιού, σε δείκτες στάθμης καυσίμου και σε ρολόγια. Επισκευάζουμε και αντικαθιστούμε ντίζες σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.

Κλείστε ραντεβού

2310 318 582

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

new_logo

© 2019 ELECTROLOGIO.GR  ALL RIGHTS RESERVED. POWERD BY