Εγκατάσταση

Συναγερμου και Αντικλεπτικων Συστηματων

Συναγερμός οχήματος ονομάζεται η ειδική ηλεκτρονική συσκευή που εγκαθίσταται σε ένα όχημα και που, μέσω διάταξης αισθητήρων και άλλων μέσων, ενεργοποιείται από προσπάθεια παραβίασης. Όταν παραβιάζεται το όχημα, οι συναγερμοί οχημάτων ειδοποιούν με τους εξής τρόπους ή συνδυασμούς αυτών: εκπομπή ήχου υψηλής συχνότητας (συνήθως μια σειρήνα, κόρνα), ηχογραφημένη εκ των προτέρων λεκτική προειδοποίηση, ρυθμική λειτουργία φώτων, ηλεκτρονικό σήμα ασύρματης τηλε-ειδοποίησης. Εκτός της ειδοποίησης, ο συναγερμός μπορεί να ακινητοποιήσει το όχημα (λειτουργία immobilizer). Στους σύγχρονους συναγερμούς, καρδιά της μονάδας είναι ένας μικροελεγκτής με κατάλληλο λογισμικό, το οποίο προσπαθεί να καλύψει όσο γίνεται περισσότερα σενάρια προβλημάτων.

Στο electrologio.gr εγκαθιστούμε τελευταίας τεχνολογίας αντικλεπτικά συστήματα και συναγερμούς των εταιριών Pandora και Patrol.

Τα Ρωσικά αντικλεπτικά συστήματα PANDORA είναι η απόλυτη λύση προστασίας με χειρισμό από το εργοστασιακό χειριστήριο και από APP Smartphone εφαρμογή. Διαθέτουν λειτουργία για πρόσθετη απομακρυσμένη εκκίνηση προσθέτοντας το αυτοκίνητο σας στην λίστα των online ελεγχόμενων gadget σας. Τα αντικλεπτικά συστήματα της Pandora έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την απόλυτη αντικλεπτική προστασία και είναι ίσως το μοναδικό ρώσικο αντικλεπτικό που πληρεί όλες τις προδιαγραφές, με πιστοποίηση CE mark της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για πώληση και ασφαλή τοποθέτηση στα αυτοκίνητα της ευρωπαϊκής αγοράς, διασφαλίζοντας την απόλυτη συμβατότητα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σας, χωρίς προβλήματα.

Τα Ιταλικά αντικλεπτικά συστήματα PATROL LINE είναι κατάλληλα για όλα τα αμάξια με τεχνολογία canbus. Είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η ευρωπαϊκή αγορά με ΙΣΟΒΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.  Η τεχνολογία CAN αποτελεί την επανάσταση στον τομέα των ηλεκτρονικών – ηλεκτρολογικών αυτοκινήτων, και κατά συνέπεια εφαρμόστηκε με τεράστια επιτυχία και στα συστήματα ασφαλείας. Η PATROL LINE είναι πάντα ενήμερη για τις τεχνολογικές εξελίξεις και ακολουθεί την συγκεκριμένη τεχνολογία της οποίας τα πλεονεκτήματα ασφάλειας είναι απεριόριστα.

Κλείστε ραντεβού

2310 318 582

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

new_logo

© 2019 ELECTROLOGIO.GR  ALL RIGHTS RESERVED. POWERD BY